Dikt till mamma




En vän som alltid finns där
Räcker ut en hjälpande hand
När allt känns fel så finns hon där
Hon bär oss i 9 månader och vi binder banden
Det första ansiktet och beröring är hennes
Vi älskar dig mamma och kommer aldrig sluta



Vad har ni gjort för eran mamma idag?



utvilad



hej på er alla!


Känner mig så skönt utvilad och första gången på 2 dagar som jag har kunnat sova ordentligt.  Idag ska jag jobba 15-20.30 suck tråkigt men det går an när man väl kommit in i jobbet.  Slipper ju lämna rapport ikväll heh



Prata lite med gustav förut och han kommer hit på lör igen. Jag saknar honom men ska bli skönt när han kommer hit igen.

Vad ska ni göra idag?

                                                                               

Paris Hilton söker bästis



Den 2 juni börjar ett nytt program på 3 an som handlar om fröken Paris Hiltons jakt på en ny bästis. Detta får man ju inte missa alltså,I såna program e det nog grymma catfights hehe.

Tjejer som slåss att bli bästis med fröken hilton och går över lik för att ta hem alltihop. 



På ett sätt så diggar jag faktiskt paris för hon gör allt för rubrikernas skull. Vad hon än gör så kan man läsa det  i skvaller blaskorna.
Men det sköna med paris är hon fullständigt  skiter i det och  går vidare med sitt liv ändå. 

Nånstans i mn hjärna så undrar jag om paris är smart?  Ingen kan väl vara som dum och obildad som hon och förre detta bästisen Nichole Richie?
I deras program simple life så har dom båda svårt med allt inom jobb väg och kunna vara trevliga gäster  i värdhemmen som tar emot dem.   Men klart har man mycket pengar och inte behöver jobba för pengarna så blir man nog rätt bortskämd.

Skulle vara rätt kul att vara bortskämd för en dag och kunna shoppa utan att tänka vad saker koster. Sen ha chafför som kör en vart man än vill åka. Äta på dyra resturanger och med mera men bara för en dag och inte resten av livet. Då tror jag man tröttnar rätt fort efter ett tag.

Något ni skulle vilja pröva på?
Skulle ni tänka er att vara paris bästa vän?


                                   

Den snygga och glamorösa Paris Hilton


 X bästisen Nichole Richie


Game On Bitches

Rastlös och en förbannad huvudvärk



Usch är något rastlös och seg idag. Såna här dagar önskar jag att jag hade bil,körkort och en hobby som upptog mkt tid. Något som gjorde att man var borta hela dan och kom hem sent på kvällen. Men kommer inte på något och allting är så dyrt vad man än ska göra.


Men det kommer väl en dag då man kommer att ha att göra hela dagarna ändå.  Som gustav sa idag när vi pratade att man skulle se allt positivt och det är sant. Men just nu känns det bara tråkigt och håglöst.
Såna här dagar önskar man sig så mkt som jag inte har. 

Idag har jag pendlat mellan kök och varddagsrummet,något uttråkad är jag idag. borde läsa körkortsteori men orkar inte.  Är inte så jättemotiverad idag. Usch hatar när man  hamnar lite i deppighets svackor. Längesen jag kände så nu.
Förr så kunde lite nya kläder bota och ge lite mer glädje men har inte plats för mer kläder nu. Så det får vara.........


                     

No sunshine on my sky
Today I m just tired of  everything
Want to live another live
But i cant because life
wants me to be myself

trist men glad ändå



Idag är söndag och man är lite småseg. Jobbade inatt och gick av imorses,var lagom trött när jag kom hem. Gustav hade varit gullig låst upp dörren åt mig slapp jag väcka honom igen sen.

Han skulle iväg på ett ärende idag så han var tvungen att åka tidigt. Lite trist men har man saker att göra så har man. träffas ju nästa helg igen så det är lugnt. Det var nog första gången det var jobbigt när han åkte måste jag erkänna. Men men världen går inte under...Det var ett ganska viktigt ärende han skulle göra och jag skulle göra precis samma sak om det var jag.


Ikväll blir det tv först med stylista kl 19 sen blir det x- men kl 21 på kanal 4.   Så det blir en lugnt hemma kväll i soffan och lite godis kanske. Måste handla hem lite mat ,är något hungrig nu känner jag.

Vad ska ni göra en söndag kväll?




Helgen som var



Här kommer lite bilder från i fredags. Var en riktigt kul kväll med god dryck och trevligt  sällskap.........


                                                             



                                                      



Summering: Kvällen rocka fett gött

Party time



Happ fredag kväll och det är lite party. Inte dumt  alls.  Chaffis är fixad och väntar bara på folket,killen hämtar upp 2 polare så de är på g.  Vi e bara 5 pers inkl chaffisen.

Sen blir det nattströg med killens 940 och ströga genom stan lite. Får väl se när vi kommer ut och hur fulla folket är. Vore bra om alla kunde följa med ut ikväll. Sist blev det 2 mindre.



 Strögomobilen


Ball reg plåt va?

    Bodies without Organs hahah





Händer hos er då?


Ha en bra helg å kväll

What?



Grattis till linda rosing som väntar barn i gen. Men jag är nyfiken som pappan är och var hon inte singel under tiden hon hade en egen dejtingshow?

Låter märkligt detta här

Blue monday



Jisses vad helgen gick fort då. Känns som det bara stack iväg och hunnit med roliga saker i helgen.

Fredags så var detr liten hemma fest hos mig och det var killen å hans polare som var med. Det var tänkt vi skulle skulle typ dricka och ströga lite i 245 an men så blev det inte riktigt. En av killarna hade lite för kul å blev något full sen så natta killen honom vid tolv eller ett tiden.  Med en hink brevid sig.

Men det var riktigt kul den kvällen.  Sen dan efter så  var det bilträff på biltema, Dra min bil hade bilträff så vi drog dit. Var rätt mycket folk och bilar var alla möjliga. Från riktigt  fett stylade till vanliga bilar. men alltid kul att se hur folk stylar sina bilar.
Kom dit kl 8 på kvällen och stanna ända till ett på natten. Men var riktigt kul....
Så hela helgen gick och umgicks mkt med hans vänner men kul är det.............................

Här kommer några bilder från i fredags

   Perra å sniffa (killen) bygger om



      Danne,perra å Zibbe




    Den viga sniffa

Lyckligare?



Blir vi lyckligare för att:

- Vi har mycket pengar?
-Lever ett så perfekt liv?
-  Vi sitter och önskar?
- Vinner på en skraplott?
- Har  ett vrål åk till bil?
- Vi vet vad som kommer hända i framtiden?
- Bor iett flott och stort hus?
- Vi har ett högt iq och kan vara med i mensa?
- Operar oss så vi ska bli jättesnygga?
- Bantar?
- shoppar?


Varför kan vi aldrig vara nöjda med det vi har?

Chockad som jag blev



I onsdags så kom jag hem efter jobbet och började att småstäda. Tänkte så det var lite ordning hemma när killen skulle komma och plötsligt så ringer det på dörren. Jag tänkte vem är det som kommer nu vid nio tiden och jag öpnna dörren.
Utanför står min kille och flinar fram ett hej och jag blev helt chockad,tänkte att jag måste drömma.

Han hade bestämt för åka en dag tidigare och säger inget  men jag blev så glad. Har längtat efter honom som bara den. Så det var en mkt trevlig överaskning och sen så åkte vi en sväng till garaget och grabbarna meka lite bil.
Sen kom jag i säng vid 4 tiden och jag börja 7.30 dagen efter.


Igår så var vi och killen köpte bil en volvo 245 röd. Personligen så är det ingen bil jag skulle köpa men det är hans bil så. Så det är ju kul om han känner att han gör en bra affär och hans intresse är ju bilar. Så igår kväll blev det garaget och de bytte däck och lite annat. Sen var vi väl hemma vid elva eller nåt.  Kolla på film  jag å killen och hans kompis.
Ha en bra dag

Over and out

Hur tänker ni?



Äntligen fått upp arslet ur soffan och satte mig nu vid datorn.  Låg och kollade på inför eurovision 2009 och fastna för ett bra bidrag och det var azerbadjans bidrag.
Med Aysel och arash låter heter always och väldigt  bra rytm på låten.

Men vissa bidrag är väldivt bra så det kan nog bli otippat i år kanske. Norge ligger ju bäst till enligt gäst juryn och tror Norge kan ha en bra chans. I så fall är det ett nordiskt bidrag som vinner lite häftigt.

Klicka här så kan lyssna på låten via youtube.

.............

Mobbning

Såg ett avsnitt av dr phil idag som gjorde mig så arg och ledsen. Det handla om mobbning bland unga och man fick höra både mobbare å offer. Det gjorde ont inuti mig och jag var så förbannad!

Hur fan kan man ge sig på någon annan som inte har chansen att försvara sig? Hur fan tänker ni som mobbar andra?
Gör det så ont inuti er att nå måste ge er på någon oskyldig?

Det gör ont och man blir så förbannad när offer berättar att  de knuffas,misshandlas,sprids falska rykten,bli kallade vid namn,slagna osv för att de råkar inte vara som andra.  Man blir rädd när man hör om dessa offer och vad de går igenom dagligen av total förnedring. Kanske även åratal av mobbning.Bara för att någon patetisk loser ska en glädje stund att förnedra offentligt och visa hur jävla cool man är.

Visst jag kan säga att jag är ingen ängel själv när man var liten men idag så skulle jag bara vilja slå till mig. Säga till mig själv 'vad fan håller du på?  Den har väl inte gjort dej nåt? 
När man ser andra  råka ut för det så vaknar man själv upp och undrar vad som håller på att hända.

I en del fall så slutar mobbningen med självmord och de är för dessa offer som man vill gråta. Dessa unga och begåvade med sin framtid framför  som rycks bort alltför tidigt.  Kan ni som mobbar då redan se att detta  är sk mord, sakta tar man ifrån en männsika livet  och sen dödar den inifrån.  Mobbbnings offren orkar inte mer och väljer att ta sina liv, känns så sorgligt att är så.  Är mobbarna nöjda då?  När en människa försvinner för gott?

Sen finns det dom som väljer att ta med sig ett vapen in i sin skola och bara börja skjuta. Se på alla dessa dödskjutningar som sker världen om. Där någon väljer att skjuta ihjäl andra  och sen sedan sig själv. Är det då vi vaknar upp och kliar oss i huvudet med frågan varför?

Det bästa vore om kunde börja på varje skola runt om i världen och motverka mobbningen. Men då måste alla vakna och inse vad som kommer att ske. Sluta blunda och bara gå förbi som det  inte berör dig. Det är ju inte dig dom slår men det du är lika skyldig.  Nej vakna upp och vakna ur blindas  dvala.  Om vi alla  motverkar och förbättrar så kan vi ge framtidens barn en bättre spelplan.  Där dödskjutningar och självmord pga mobbning  är dock ett minne blott att det  även ens existerat.
Eller vad tycker ni?  Hur tänker ni? Berör det dig?  
 )Se hela bilden


Börja reagera!

Min första utmaning



Blev utmanad av min vän jenny ....ska göra mitt bästa


Tre saker somalltid finns i  mitt/min har............

Kylskåp:  Mjölk,fil,saft
Frys:  Kött,matlådor,fiskpinnar
Skafferi:  Pasta,torrvaror,kaffe
Handväskan:  Lipbalm,plånbok,mobil
Badrumskåp: rengöringgrejer,tandkräm,smink
Förråd: 3 år gammelt skräp
Hjärna: Killen,familjen,vännerna
Jackficka:  Nycklar,kvitton,gamla lappar
Kryddskåpet:  salt,pommefrite krydda,kött å grillkrydda
Barskåp: tomt,tomt,tomt
Köksbänk: grytor,små skit,prytlar

Jag utmanar Ida 

Solen skiner utanför mitt fönster



Fint väder är det idag och jag är inne och städar min lägenhet. Det är inte så mycket att städa men skönt att ha det gjort. Lätt att det blir stökigt bara på 2-3 dar och det är mestadels alla kläder jag strör omkring mig.  Behöver man inte stress städa på torsdag efter jobbet.


Så nu har jag varit duktig och dammsugit och nu är golvena rena och det luktar gott. Tycker om när det luktar nystädat och man blir lite glad å piggare.  Fast legat på soffan idag hade inte varit fel idag, bara slappat.


Igår var jag och ida och firade jenny på hennes 23 års dag och det var mycket trevligt. Det vara bara tjejer på festen och vi hade trevligt,alltid kul att festa och träffa nytt folk.  Så tack gumman för ett nice födelseparty!!!


På tors kommer killen och ser fram emot det. Nu är det bara 4 dagar kvar finally så får man träffa han igen. Den här veckan har man typ hunnit längta ihjäl sig efter bara se honom.  Vi har pratat på telefon och så men man det är inte riktigt samma sak,där hör man bara hans röst.  Jag tror veckan kommer väldigt fort nu och det känns bra.

over and out

Friday nigth





Japp fredag idag och helgen knackar på dörren.

Har varit på stan med mamma och ida och shoppade idag med heheh. Börjar nog snart bli shoppoholic heheh,men man lever bara en gång. Har det där med shoppandet i  ordning och tittar gärna på prislapparna om saken är värd sitt pris. Bästa tillfället är när det är rea vid jul där,då är det rea i varje butik man går in i. Man vill ju inte vara helt pank eller ha kronofogden i hälarna.


Imorgon ska jag följa med familen på hundutställning sen på kvällen ska jag å ida hem till Jenny. Hon ska ha födelsefest. Sen blir det väl utgång och det ska bli trevligt.  Har äntligen något att ta på mig istället för att halva garderoben ligger i hela vardagsrummet och man nästan grinar då man inte har ett enda snyggt plagg att ta på sig.
Så imorgon så behöver jag inte ha det bekymret.

Nu ikväll inte gjort  så mkt mest suttit vid datorn. Pratade med en kill kompis för ut och tjöta lite skit.
Killen är ju i västerås och hoppas han får en trevlig helg. Prata lite med han idag men hann inte prata så mkt för han skulle iväg.


Vad är era planer i helgen då?


Kan tiden gå saktare?



Sitter här framför datorn och lyssnar lite på musik.  Hittar lite gamla låtar på youtube som jag sitter å lyssnar på.  I helgen ska jag fira jenny som fyller år i helgen och det ska superskoj.  Jag och ida ska gå på hennes fest  super nice....
Måste bara ner till stan imorn en sväng och inhandla lite dricka inför helgen.


Sen saknar jag killen så hemskt.  Vi pratar i telefon ca 2-3 ggr om dan men man saknar honom ändå. Ni vet ju hur det är att vara kär.  Så i helgen ska han till västerås med några kompisar och ha års möte inom någon bilklubb. De skulle tydliga åka go kart å grejs.
 
Men känns ändå  då jag inte träffar honom  denna helg men det kommer kännas bra igen när han kommer på torsdag igen. Lätt att man nästan blir bortskämd när han sover bredvid en på helgerna och han finns där när man  vaknar upp. Men som sagt ser fram emot nästa helg då han kommer. Det sköna med min  pojkvän är att han peppar mig verkligen till att ta körkort och frågar nästan dagligen om jag läst någon teori.  Tyvär så har jag inte gjort det idag,lathet för andra dagen.  Fy skäms på mig!
 Ni vet ju hur det är att vara kär å galen.  Som tur har jag lite tidsfördriv i helgen tack gode gud. Så hoppas  tiden går fort.


Fast även när man träffar någon och bli kär så är det viktigt att inte glömma sina vänner.  Då det är lätt att man glider ifrån varandra men det enda rätta man gör är att visa att man finns där.   Det kan vara lätt hänt men kom ihåg om kärleken tar slut så har man alltid sina vänner och  dem ska man vårda som blommor.  Ge dem lite vatten och kärlek så kommer den bestå. Tro mig  blod är tjockare än vatten

God natt


Vikten av att kunna vara dig själv




Vi alla lever i dag med samhället där vi ska vara så mycket och helst hunnt göra allt innan vi  nått 20 gränsen.  Dagen samhälle baseras på att vi ska vara  välutbildade och ha topplöner. För att få ett riktigt höjdar jobb så ska man vara ung gärna i 20 svepet och fixat ihop 10 års arbetslivserfarenhet?  När man är 20 år är man i startgropen av att utforma sitt liv,frågar du en 20 årig vad dom vill bli så får antagligen svaret .
- Jag vet inte


Jag tror att pressen ligger mer hos tjejer än hos killar. För att dagens tidningar har bilder på kändisar och snygga retuscherade tjejer. ärligt finns den perfekta snygga tjejen?

Gärna då ska man vara  smal och bära upp mode kläderna som toppdesigners tillverkat åt oss. Till syfte att vi ska ha dessa kläder och vi lätt kuna hosta upp tusen lappar för ett enkelt linne,Varför beror på designern.
Hur många av dessa plagg vi ser på catwalken går de flesta runt i, vi säger en normal vardagag. Inte ens jag skulle bära såna plagg  även till vardags.

jag måste säga att det bra att vi har Hm och gina tricot även dock stora klädkdejor men man har råd med plaggen. Där inhandlar nästan alla mina kläder.  Kläderna håller tvätt efter tvätt och ser fortfarande bra ut och lika snygga.



Vikten är kunna må bra och kunna vara sig själv


(bilden är lånad)                (bild lånad)






Hey Whats up!?



Var i stan idag och tog en fika med jenny och ida.  Inhandla mig mig 2 skjortor och  ett snygg linne på gina.
Kände att jag behövde lite nytt i garderoben och behövs ju alltid  men alltid kul med nya plagg.  Fast egentligen vil man ju bara slänga ut alla gamla plagg och in med nytt.  Jag är nog inte den enda som känner så när det kommer till kläder.

Sen prata jag en snabbsväng med killen och han hade bytt en bil mot en annan bil. Så han verkade nöjd och glad. Han har ett stort bil intresse så det är bra.


Har inte hänt så mkt under dagen,mest legat på soffan och slöat idag.  Åt lite mat när jag kom hem från stan. 
Idag har jag inte kört någon körkortsteori fast jag vet att jag borde men soffan var skön just idag. Får ta tag i det imorn om jag orkar då med. I veckan var jag duktig  och satt minst 30 min varje dag,vill verkligen lyckas nu och kunna skaffa mig ett körkort. Någon gång ska man lyckas .....


Over and out 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0