party kväll och björn rosenström




Ikväll ska jag gå ut med vänner och se Björn rosenström. Varit taggad sen imorses sen är det så kul när man kan börja göra sig iordning.

Sminka sig fint och ta på sig lite finare kläder än mysbyxorna man har hemma. Sen göra en snygg frisör och känna sig supersnygg när man står där framför spegeln. Sexigare än vanligt hahah


Vad ska händer hos er läsare? göra något kul som väntar i helgen?



Nästa helg ska jag gå på bröllop en gammal skolkompis ska gifta sig nu. Ska bli så kul verkligen älskar bröllop.
Har tittat lite nu på fyra bröllop som går på kanal 4. Man nästan törågd hur fina vissa bröllop är  och man längtar tills man själv står där en vacker dag.


Ha en bra kväll



 Björn rosenström

Misslyckad sushi



Försökte mig på att göra sushi hemma efter recept på rispåsen.  Jag tyckte jag gjorde enligt konstens regler och ändå bli riset för blött. suck face it lika bra att beställa sushi ute istället slipper man krångel att det inte blir bra.

Men i övrigt älskar jag sushi åhhh så gott. För er som inte har smakat våga prova. Så gjorde en kompis mot mig och jag gillade det.

vad gillar ni sushi?




  mums





Idag har jag haft ledig dag så jag har inte gjort så mycket. Var så tråkigt väder idag regn och lite uppehåll sen regn igen.
Nej jag vill ha sommar väder fint väder och åka och bada. Ligga hela dagarna och steka i solen.





Ha en bra kväll



Ljuva 50 tal



Har nog kanske hittat en häftig stil som passar mig.  Det är 50 tals kläder och diverse saker har hittar rätt affär och den finns i min stad. Rockadolly heter affären.

Härom veckan köpte jag lite nya klänningar och jag blev mycket nöjd. 

50 tals tjejer och killar ser så häftiga ut och de verkligen sticker ut på ett snyggt sätt. De vågar stå för de det har har på sig och sitt utssende verkligen stilrent tycker jag.





  prickigt e snyggt (bild lånad)




 (bild lånad)




  lite sailer  40/50 tal (lånad)





      Pinuppa(lånad)



   betty mae page (lånad)



Olika frisyer



 















 cry bay





Som sagt gillar denna stil och  vi får ju inte glömma bilarna. En dag vill jag nog äga en sådan. helst skulle jag vilja ha en sån här.






 drömbil






Så jag längtar till sommaren då dessa skönheter är ute på vägarana efter stått inne hela vintern. Även alla roliga bilträffar med blandat folk och dess bilar.

Förra året var jag på powermeet i västerås vill dit i år igen men jobbar ju tyvär annars hade jag åkt ner på det igen. Det var väldigt varmt förra året  men mycket roligt men hann ju inte titta på alla fina bilar. var rätt mycket bilar överallt.   Får du chansen åk dit  säger jag bara.


Önskar er en trevlig helg





RSS 2.0