Ånnaboda



Ikväll har jag baar tagit det lugnt hemma. Tycker det är riktigt skönt att bara vara hemma och aha liute egotid för sig själv.
Imorgon blir killen skövdebo,han ska flytta in i lägenheten imorn,ska bli jättekul....

Förra helgen så var vi i ånnaboda och gustav å perra ställde ut sina bilar så det var jättekul. Gustav ställde ut fin bilen och det var väldigt varmt.




Här kommer bilder



   Orben finbilen                             






                             





                               












Svårt att förstå


Den 25/6  2009 så gick  the king of pop ur världen och hans liv helt plötsligt tog slut. man tror ju att någon driver med dig när de säger att michael jacksson är död men det var det inte.

Lyssnat lite på hans musik och vissa låtar han har gjort är väldigt bra. Så den musiken han lämnar efter sig kommer nog ingen att glömma.
Men det känns så konstigt bara....Vi ska ju  alla ska ju dö men kan en kändis och artist verkligen dö?

Sommar sommar



Igår jobba jag kort dag 7.30-12.30 skönt. Sen efter  jobbet så hämta  j och malin å P upp   mig så åkte vi upp till ett badställe och de bada men inte jag. Låg och solade under tiden och njöt av den sköna värmen som är nu.   Synd att man måste jobba ikväll då det är typ 22-23 grader ute och säkert kok värme inomhus men jobbet ger ju pengar.

Får ju njuta  av solen imorn efter jobbet sen så ska inte vara negativ och klaga. 

Vad ska ni göra idag då?

Myskväll hemma



Ikväll är det myskväll hemma ensam. faktiskt lite skönt att bara städa undan lite och precis nu har jag satt mig ner med ett glas vin. Känns så avkopplande nu och bara njuta resten av kvällen hemma.

Blev tilfrågad om jag skulle följa med till olstorp men jag avböjde,behövde greja lite hemma. Känns som man inte varit hemma så mycket nu det senaste. veckan känns som den varit fullspäckad och umgåtts med kompisar å deras killar. Min egen pojkvän var hemma  hos sig.


I torsdags så åkte vi ett gäng  hem till min pojkvän för att överraska honom men det gick som det gick. Men det var trevligt att se hur han bodde och hans bilar som han höll på med. Sen igår så blev det lysekil igår igen och träffa pojkvännen igen. Så nu i 2 dar i rad har vi träffats lite. Riktigt mysigt....


Annars har helgen bestått av jobb och åter jobb. men ska inte klaga man tjänar ju bra en helg som denna.

Har ni haft en bra helg?

Lysekil here I come



Snart ska man iväg och träffa killen  i lysekil. Vänta bara på kompisen och sen ska vi iväg jippi......

I får sej så träffa jag ju gustav igår men ikväll ska ska det bli nice.  Var så  skönt att se han igen för jag saknar honom otroligt mycket.  Har blivit så det senaste nu och vill bara vara nära honom. 
Han ska ju komma till skövde på tors men det känns så långt dit ändå.

Har ni haft en bra midsommar?


dikter från hjärtat



Jag hör din röst och jag blir varm
Du ser på mig och ler mede dina ögon
Inget runt omkring hörs längre
Som någon stängt av musiken
Ser bara dig och inget annat




Hjärtat gråter av längtan till dig
Vill bara vakna upp bredvid dig och se dig
Känna dina händer runt mig
Höra dig säga att allt blir bra
Torka bort mina tårar som rinner
Aldrig tycks längtan försvinna


I looked up to the sky and asked why?
The moon answered me with a smile
The stars answered me with a smile
The cloud answered me with  a smile
But you answered me with love


Det är bara du som fins i mina tankar
Enda som håller nyckeln till mitt hjärta
Den jag litar på och står troget vid din sida
Finns alltid där i alla väder och vad som än händer
Du är det bästa som hänt mig



Jobb


Ska börja jobba nu snart kl 16-21. Så ska man sommar jobbar nu från vecka 25-33 ska bli skönt det med faktiskt. Tjäna lite mer pengar och man sitter inte bara hemma och tråkar.


Killen åkte hem vid tolv förut och det alltid lika tråkigt när man ska säga hejdå och han ska åka hem till. Vissa gånger så önskar jag att det var närmare till varandra men ändå är det skönt med det avståndet vi har med.  Då kan man sakna varandra mer och det blir alltid lika kul när han kommer nästa gång. Vilket blir  nästa vecka på tors och så  det är en vecka vi inte ses på nu.
Men tur att man jobbar så man har något annat och tänka på.


Helgen i eda var jättetrevlig,sov i en husvagn 4 pers. Kom iväg ca 18.30 härifrån och var framme i eda elva på kvällen. Sen dagen efter så var det bilträffen och P skulle ställa ut sin bil.  Var ganska mycket bilar som var med och det var alla möjlga bilar som ni ser på bilderna jag lagt ut.
Sen var rätt trött när man kom hem igen  och duscha och bara slappa lite.


Ha en bra dag


Bilder från eda




                                                             






               





                                                          



                          


Eda eda?!



Idag bär det av till Eda och det ska campas heheh. Bara borta tills imorgon men ändå har man problem att packa med sig det man ska ha med. Så jag körde på enkelt iutan att packa med för mkt. Annrs brukar jag alltid packa för mkt och kanske halft glömmer det viktigaste.

Checklistan

- tandborste
- tandkräm
-Hudlotion
- tröja
- underkläder
-strumpor
- Dricka + slödryck


Thats it...


Ska åka på en bilträff som är i eda i helgen. För er som inte vet vart eda ligger så liggger det nånstans i värmland.  Det är det enda jag vet hehe.  Bilträffen är imorgon över dan och sen  bär det hem till skövde igen. Blir skönt att komma iväg från stan lite. 

Ha en bra helg

Ikea och a6



Idag har jag varit på ikea i jönköping med jenny och ida. Var en riktig trevlig dag och sen försvann hela dan och var hemma igen kl kvart i åtta. Lagom till Paris new bff och alltid roligt att titta på.
Så soffan hela kvällen idag ...


Imorgon kommer gustav hit igen,kommer ungefär 8 tiden på morgonen imorn efter en rask promenad från stan till mig. Då ligger jag nog i sängen och snarkar och sover sött. Har saknat honom i massor och det är alltid så att dagen innan  så är längtan så jobbig. Blev lite smått avis när kompisen låg och hade mys med sin dejt igår i hennes soffa.  Då saknade jag gustav väldigt mycket. Men han kommer ju imorgon och nu är det inte långt kvar nu.

saknar dej älskling


sick and tired




7 juni idag och idag gick de flesta och röstade eller? Inte jag,låg hemma med 2 kompisar och var sega och allmänt bakfulla. Vakna vid 8 tiden låg och drog oss ända till kl 10.  Affären öppna 10 så gick vi och handla frukost och sen blev man piggare.


Annrs har helgen varit bra utom några enstaka missöden. Men allt var glömt och förlåtet idag.

Ha en bra kväll

Its my time



hej hopp!


Vädret är ju helt underbart och man är inte van vid detta än men jag håller på att vänja mig.  Jobb mellan 13-20.30 och inte så jättekul att jobba i denna värme.

Sen efter jobbet så hämta gustav upp mig utanför jobbet och drog och hyrde 3 filmer. Filmerna blev wallander,harry och koomar och en annan rolig komedi.  Hade planerat in en myskväll med film och chips.


Sen är det jobb imorgon med fast 7-14  sen blir det väl att umgås med gustav innan han åker hem igen. Sen ses vi igen nästa ons då han kommer hit.

Snart dags att krypa ner till sängs och sova lite,men dagen i allmänhet har varit bra.

Sov gott

Natti natti


RSS 2.0