Boktips



Köpte denna boken för 2 veckor sen nu och fullkomligt älska den.

Det är camilla Läckberg senaste bok sjöjungfrun.
 
Den handlar om ett nytt fall där en man hittas mördad och samtidigt får hans vän anonyma hot skickat till sig. Kan det ha något med någon eller något från det förflutna?



Ni som läst den,vad tyckte ni?


Läsvärd bok


Its a rainy day


Varit med syster å en kompis i stan idag. Var nere  och titta lite på matfestivalen,tog en varsin festival banan åxå. det är friterad bannan med sirap och glas så gött men lite sött.

Kompisen hade med sin lilla tjej på 1 år och alltid kul att träffa henne. Ikväll blir det  ett strög i stan sen hem och sova.

Jobbar nu hela helgen och imorgon gör jag delad tur. Inte så kul att jobba helg men det är ju en inkomst. Sen går helgen rätt fort också så vips så säger det så är det sön kväll och man har gjort helgpasset färdigt.

Sen har det inte hänt såmycket under veckan. Man jobbar och träffar killen,kanske umgås med vänner och så.

Ha en bra helg

Minisemester

Varit iväg i 2 dagar med mina syster ida på minisemster nu i kungshamn å smögen. Hade jättebra väder och det var behövligt att komma bort lite från stan. 
Vi åkte i tis morses 9.20 och var hemma igår 17.30
men det var rätt skönt med att komma hem med,killen hämtaboss från stationen igår när vi var hemma igen med bussen. Tror ida tyckte det var tråkigt att åka hem igen men som jag sa till henne att det har ju varit  mysigt och trevligt att kunna gjort så här.
Bilder kommer senare sen.......
Borta bra men hemma bäst!!!




Är lite sugen på att lära mig att tatuera och pierca. Skulle tycka det skulle vara kul att jobba inom det. Blir lite sugen när man ser på miami ink och La ink med kat von D. Eftersom jag själv gillar piercingar och tatueringar så skulle jag vilja jobba med sånt. Ska kika runt lite på nätet och se hur det funkar och så.



  Kat von D

Ha en bra helg

Härlig dag detta



Livet ler mot mig just nu. Jag har äntligen fått ett vikariat  på 65% i ett ett år fy fan vad gött.
Ska bli skönt att kunna tjäna mer pengar å kunna jobba xtra om det skulle behövas. Blev så glad idag när jag skrev på pappren. Ettt sorts lyckorus som bara rusar runt i kroppen.


Har jobbat kvällspass och sen ska jag vara hundvakt över helgen jennys tindra.
Killen å hans kompisar åker till vallåkra nu i helgen,lite trist men jag överlever.  Det enda som han planerar in en gång om året. Får se om det blir nästa år för min del,skulle vara kul.

Ska ta tag i det där med körkortet och ska banne mig ha det tills mars  eller april där. Då har jag bestämt att jag ska åka till elmia car show  och målet är att köra dit. Hoppas jag verkligen når mitt mål.


ha en bra kväll

Liseberg och balder




Igår så var vi på liseberg och hade jättekul.Det var perra,jenny,gustav,johan och jag som åkte, blev jennys röda 518 bmw.  Vågade mig upp i balder till och med,men när vi stod i kön så kände jag mig lite smått nervös och undra vad jag gett mig in på.  Sen när vi väl satte oss i balder så tänkte jag detta kommer gå bra detta. Men feg som jag var så blunda jag under hela åkturen,men det kändes i magen minnsan.  Jenny tyckte det inte var så äcklig tur det.  Osis bara att jag blunda och inte vågade titta men den var kul att ha åkt den.  Så ni missar inget om ni inte prövar den. Det gäller ju att våga.
Sen åkte vi radiobilarna,stora berg banan,balder,flumeride fast jag åkte inte med på.

Senare på kvällen så var vi på lotta på liseberg live,verkligen  Kul att ha sett det live.  Det var väldigt bra artister med och får väl se om man kom med på bild. Stod ju lämpligt till precis under en av kamerarna.  Jessica andersson ser ju så fräsch ut. Artisterna som var med var jessica andersson,sara löfgren,tomas pettersson,brolle och några mer. Ashäftigt

Ikväll så är det filmkväll hela gänget och de ska bli jättekul. Käkat en mycket god chockladtårta med grädde som perras mamma har gjort.




Blir lite smått förbannad på folk som ljuger och förstör för andra kompisar.  Specielt när de gör allt för att ställa upp ochde bara inget får tillbaka. Det tycker jag är så jävla långt av dessa simpla människor,hur kan man med?
Man gör inte bara så mot de som man kallar sina vänner.

Härliga söndag



Igår så umgicks jag killen med kompisar hela kvällen.  Jobbade 13-20 igår kväll så jag blev hämtad av jenny efter jobbet sen åkte vi hem till gustav.

Har wilma fram till måndag dåbrorsan och hans familj kommer hem från semstern,hon är väldigt lätt att ha hand om. Dock är hon lite vaktig av sig när det kommer någon och även när vi är ute och går. 

Blev tillfrågad om jag ville följa med till smögen men jag kände inte för det,Har jobbat nästan varje helg och sen ska ja jobba 2 helger på raken. Så jag tänkte bara ta det lugnt idag,kan vara skönt det med.


Ha en bra dag

RSS 2.0