Jobb


Ska börja jobba nu snart kl 16-21. Så ska man sommar jobbar nu från vecka 25-33 ska bli skönt det med faktiskt. Tjäna lite mer pengar och man sitter inte bara hemma och tråkar.


Killen åkte hem vid tolv förut och det alltid lika tråkigt när man ska säga hejdå och han ska åka hem till. Vissa gånger så önskar jag att det var närmare till varandra men ändå är det skönt med det avståndet vi har med.  Då kan man sakna varandra mer och det blir alltid lika kul när han kommer nästa gång. Vilket blir  nästa vecka på tors och så  det är en vecka vi inte ses på nu.
Men tur att man jobbar så man har något annat och tänka på.


Helgen i eda var jättetrevlig,sov i en husvagn 4 pers. Kom iväg ca 18.30 härifrån och var framme i eda elva på kvällen. Sen dagen efter så var det bilträffen och P skulle ställa ut sin bil.  Var ganska mycket bilar som var med och det var alla möjlga bilar som ni ser på bilderna jag lagt ut.
Sen var rätt trött när man kom hem igen  och duscha och bara slappa lite.


Ha en bra dag


Kommentarer
Postat av: ida

snygga bilder...

2009-06-15 @ 16:06:47
URL: http://icetox.blogg.se/
Postat av: lohas

sv. vad kul att du gillade läsningen. Som sagt så ska man inte skylla på de som naturligt lever upp till idealet. Men egentligen är det bara dumt med ideal.

2009-06-16 @ 19:12:22
URL: http://lohas.blogg.se/
Postat av: Gynning

Ha det så bra!!

2009-06-16 @ 20:55:41
URL: http://frokengynning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0