Kamphunden



Nu ska alla ha vanliga svensson hundar som golden,pudel,schäfer,småhundar osv.  Bara för att nu ska kamphunden bort från gatorna, Låter inte det som diskrimenering. i mina öron. Nu har jag ingen hund då men älskar hundar oavsett ras.

Jag blir så förbannad nu när man klassar in amstaff och pittbull och andra typer av hundar som ses som kamphund.  De är hundar som och förtjänar en chans i samhället. Titta bara på vissa av kamphundsägarna då,tex missbrukare eller kriminella som använder dem som ett vapen och det är inte schysst.



Man kan inte skyllla på en speciell ras och tro att man kan få bort problemet men så blir det tyvär inte.  Kanske man måste lära folk och barn hundvett och inskaffa hundkörkort för dessa raser.

Danmark har ju totalförbjudet alla kamphunds raser och vad hjälper det? Det kommer bli fler hundar som biter men dock inte inte kamphunden utan kanske en lite småhund eller en stor hund. vad ska man göra då? Då ska väl det vara samma  regler eller?

Tror att detta bygger på mycket okunsdkap som ligger hos vissa människor och bostadsbolag. Läs på mer,träffa hundarna och sluta dra all ner alla pitbull och staffar i samma grop. För att alla hundar är olika, sen finns det hundar som man ska ha kopplad men det är  ägarens ansvar.


I fel händer så får man vilken hund som helst att bli aggresiv så sluta hitta på massa förbud och vräka gäster pga kamphundar. Se på hela helheten istället,öpnna ögonen dags att vakna nu.



Du matar hunden
Du ger hunden kärlek
Den är din kamrat och det är DU som är ägare ta ditt ansvar!!!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0