Nancy Tavsan - ännu en tragedi



Åter en ung flicka som mördas och får begravas utan att någon gärningsman gripen.  Förra året fick även  therese sätta livet till för ett svartsjukedrama mellan 2 tonåringar. En 15 respektive 16 kille å tjej. Jag blir så arg men ändå så maktlös när sånt händer. Vart är vårat samhälle på väg?  Man önskar att dessa männsikor som begår dessa brott inte får ett lätt liv efter deras straff i fängelset. De ska pinas och minnas vad de har gjort och ha djup ångest. I alla evig framtid,vakna upp skrikande mitt i natten.

 Ingen tycks ha sett något ändå finns det kanske någon som vet om mordet på Nancy. Men är så jävla feg och inte träder fram utan låter en familj begrava sin dotter utan något spår alls vem som bragt henne om livet. Vet inombords att det är någon som sitter på svaret. Träd fram och ge familjen ett fint avslut och stå för vad du gjort!

Har så svårt att förstå varför en så ofantligt korkad och dum människa släcker ett liv,för att kanske upppleva ett sorts rus. Men som slutar att en familj mister sin dotter och massa frågetecken  återstår utan svar.  Hoppas innerligt att sanningen kommer fram och man får ett ansikte och ett namn den som tog nancys liv.





Hjällboskolans aula är omgjord till ett minnesrum för den mördade Nancy Tavsan. Bilden lånad

Må du få vila i frid


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0